Sommige onderdelen van deze site zijn alleen bereikbaar voor geregistreerde leden, die klant zijn bij Mijnkmosite. Voordat je je kan aanmelden moet je eerst een account aanmaken.

Registreren

• Ga naar "Aanmelden".
  • Klik in het inlogscherm op "Nog geen account?"
  • Vul de velden in om je account aan te maken. Alleen de velden onder "Gebruikersregistratie" zijn verplicht.
  • Klik op "Registreren" om je account aan te maken.

Wanneer je account word aangemaakt, krijg je een bevestigingsmail. Klik op de link in de mail om je account te activeren. Hierna kan je je aanmelden op de website.

Aanmelden

• Klik op "Aanmelden"
  • Meld je aan met je gebruikersnaam en paswoord
  • Klik op "Inloggen"
  • Je bent nu aangemeld op de website.

Inlogformulier

Helpdesk Gebruiken

Stel je vraag aan ons team, of leg je probleem voor. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk via het ticket-systeem. Let op: Je moet je aanmelden om de helpdesk te gebruiken.